EilandBonaire.nl
informatie over Bonaire

BonaireKaart Bonaire

Home  |  Klimaat   |  Informatie  |  Foto's  |  Stranden  |  Vakantie aanbiedingen  |  Vliegtickets  |  Activiteiten  |  Duiken  |  Contact


 

 


 


Vakantie Bonaire

Bonaire is een populaire vakantiebestemming. Er zijn een aantal unieke eigenschappen die Bonaire tot een geweldig vakantieoord maken. Jaarlijks bezoeken vele Nederlanders het eiland Bonaire voor een vakantie. Bonaire heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat, hierdoor is het het hele jaar door geschikt om vakantie te vieren.

Voor een geweldige vakantie op Bonaire hebben wij voor jou de meest relevante informatie.

 

Vakantie Aanbiedingen Bonaire
Zoek je een mooie vakantie aanbieding voor Bonaire? Er zijn altijd vakantie aanbiedingen voor het eiland Bonaire. Bekijk de beste vakantie aanbiedingen voor Bonaire.

Last Minutes Bonaire
Ben je op zoek naar een lastminute aanbieding voor Bonaire? Een lastminute vakantie naar Bonaire kan veel geld besparen. Er zijn voor een vakantie naar Bonaire altijd diverse last minutes te boeken, lees verder.

Strandvakantie Bonaire
Bonaire is zeer geschikt voor een geweldige strandvakantie. Een strandvakantie op Bonaire is geschikt voor mensen met en zonder kinderen. Bonaire beschikt over prachtige witte stranden met een blauwe zee. Lees meer over een strandvakantie op Bonaire.

Hotels Bonaire
Bonaire beschikt over veel hotels. Er is voor elk budget een hotel op Bonaire. Er zijn diverse hotels die direct aan het strand liggen, je loopt dan zo vanaf je hotel naar het strand. Bekijk de hotels van Bonaire.

Reisaanbieders Bonaire
Er zijn diverse reisaanbieders voor een vakantie naar Bonaire. Deze reisaanbieders bieden veelal een volledig verzorgde reis naar Bonaire aan. Een van de voordelen van het boeken van een reis via een reisaanbieder is dat je op Bonaire een contactpersoon hebt. Lees verder over de reisaanbieders naar Bonaire.

Vakantie Bonaire Appartementen
Op Bonaire zijn er diverse appartementen te huur. Appartementen op Bonaire zijn te boeken via diverse reisaanbieders en via particulieren. Appartementen zijn er op diverse plekken op Bonaire. Lees verder en bekijk de appartementen van Bonaire.

Duikvakantie Bonaire
Bonaire is bij uitstek geschikt voor een duikvakantie. Jaarlijks bezoeken veel toeristen Bonaire om van een prachtige duikvakantie te genieten. Er zijn op Bonaire diverse duikscholen, ook is er op diverse plekken de mogelijkheid tot het huren van duikspullen. Lees meer over populaire duikplekken en bekijk foto's van duikers die gemaakt zijn op Bonaire.

Snorkelvakantie Bonaire
Bonaire is zeer geliefd onder snorkelaars. Snorkelen is ten opzichte van duiken vrij eenvoudig te leren. Snorkelspullen zijn op diverse plekken op Bonaire te huur of te koop. Het onderwaterleven is door middel van snorkelen prachtig te aanschouwen. Doordat de zee helder is, is er goed zicht. Er zijn door snorkelaars prachtige vissen te bewonderen en op diverse plekken is er koraal te zien. Lees meer over een snorkelvakantie op Bonaire.

Zonvakantie Bonaire
Bonaire is erg geschikt om te genieten van een zonvakantie. Door het prettige klimaat is Bonaire ideaal voor een zonvakantie. Het gehele jaar door is de gemiddelde temperatuur er boven de 25 graden, vrijwel elke dag schijnt er de zon. Het maakt dus niet uit in welke periode van het jaar u wenst te genieten van een zonvakantie, op Bonaire kunt u het hele jaar door een zonvakantie houden! Lees meer over een zonvakantie op Bonaire.

Goedkope Vakantie Bonaire
Wil je op vakantie naar Bonaire en zoek je een goedkope reis? Deze pagina geeft je diverse tips om je vakantie naar Bonaire zo goedkoop mogelijk te maken. Er zijn diverse mogelijkheden om een vakantie naar Bonaire zo goedkoop mogelijk te boeken. Lees meer over de wijze waarop je goedkoop op vakantie naar Bonaire kunt.

Vakantie Bonaire All Inclusive
Er zijn op Bonaire diverse All Inclusive Hotels. Het grote voordeel van All Inclusive is natuurlijk dat je je de hele vakantie niet druk hoeft te maken over het eten en drinken. All Inclusive Hotels bieden de service van ontbijt, lunch en avondeten. Bij de meeste All Inclusive Hotels op Bonaire is er tussen deze maaltijden door ook nog van alles te eten. Naast het eten is het meeste drinken ook All Inclusive. Bekijk de diverse All Inclusive Hotels op Bonaire hier.

Beste Reistijd Vakantie Bonaire
Bonaire heeft een regelmatig klimaat, het is er het gehele jaar warm. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 27 graden. Hierdoor is de beste reistijd voor Bonaire het hele jaar. Op Bonaire schijnt vrijwel elke dag de zon. Lees meer over de beste reistijd voor een vakantie naar Bonaire.

 Strand van Bonaire, zee van Bonaire
de zee en het strand van Bonaire

Strand bonaire met palmbomen
strand Bonaire met palmbomen
 

2012 EilandBonaire.nl   |   disclaimer